8.04.2009

Random blesarije III

Objavljeno v groteska, rokenrol, sikfak, sit-down komedija avtor sikfak

..se vam ne zdi, da ima, ko govorimo o milu za intimno nego, uporaba besed “za vaše aktivno življenje” v reklami maaaalce negativen prizvok? Chill(y), ane.


Nova Slovenija (kot stranka namreč) ni neka najbolj kul zadeva, ki se nam je zgodila. Pa dobro, dobro. Ampak njen podmladek je pa za pred zid. Tercjanarji eni!! Na Goli otok kamne tucat bi reku moj fotr.


Kopalnica, ki bi morala biti končana pred dvema tednoma, je narejena nekje na pol. Fotr si je vzel čas, včasih je treba malo pobegniti od tako čudne družine. Sicer jo je pa sam naštepal. Vsaj uradno. Ampak bo pa lepa. Postam slikce, ko bo končana.


Je SŽNPKNT (sindrom ženske neorientiranosti v prostoru, ki ni trgovina) posledica tega, da so določeni aleli prisotni samo na Y kromosomu ali je to samo izgovor za lagodnejše življenje. Pa da se lahko derete na nas, ko pizdimo na slabe voznike okoli nas, ker ve pač niste za volanom in posledično niste živčne? No, moja je pridna, kaže fakiče z mano. :) Dobr vzgojena baba, ni kej. :P Orientacije pa vseeno nima.


Jebena ekonomija. To je največji bulšit, kar si ga je človeštvo izmislilo (no, takoj za podmladkom NSi). Ja, dejansko izmislilo. Napišeš goro predpostavk in potem rečeš, da imaš ekonomijo. Fantje, tako ne gre. To je, kot da bi gradbenik postavil bajto na močvirnatem področju in ne bi postavil temeljev. Se bo že nekako obdržala hišica v statusu quo? O, ne, ne bo. No, hiša je pa lepa, to pa.


Na podlagi zgoraj napisanega sem se odločil, da skujem novo vejo znanosti, ki bo prinesla mir na svetu (vsaj kar se tiče rasne nestrpnosti). Vse kar morate sedaj storiti je, da kupite mojo prepostavko, da smo vsi v bistvu črni. Oh, I feel nigerish today, oh yes. :)


Tole zna zanimati vse ženske: fotr je zadnjič pridrvel do mene s šopom banan in mi jih pomolil pod nos rekoč: “sine, 2 zjutraj na prazen želodec, čez pa kozarec vode sobne temperature”. Pravi, da bom imel do konca tekočega leta 100 kilogramov. Glede na trnd rejenja mu ugotovitve ne gre zameriti. No, kakorkoli, zadevo sem poiskusil in čas, ko postanem lačen (v obeh primerih je zajtrk ob 7ih zjutraj, enkrat kosmiči/čokolino/krih z margarino, drugič banane in voda) se je sedaj premaknil iz cca. 10.00 na 14.00. Kar je že kar velik dosežek. Sicer pa ne promoviram diete, ker ta mora vključevati šport, ta pa je, kot veste, nevaren. Samo podajam vam izhod v sili, ko boste primorani biti cel dan brez hrane. :) A ste kaj srečni, ker me poznate?
No, če pa se že gremo dieto: jutri je..jutri. Najpogostejši dan, ko ženske začnejo hujšati. Torej, jutri?


P.S.: Prejšnje blesarije so bile med drugim tudi v kategoriji izPIRjenost. To kategorijo do nadaljnega izločam iz uporabe, ker imam nekaj malega lukenj v želodcu. Jeej. Do maja jih bom bojda pozdravil. Upam. Držte pesti zame.

 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

10 komentarjev

 1. magrateja pravi:

  ej, tole aktivno življenje me sploh ne bi motil, če ne bi tega omenu.

  haha, tole o nsi sem isto ugotovila včeraj :)

  khm, nekateri smo pač prostorsko-orientacijsko prikrajšani, nima veze s spolom :D

  ne mi o ekonomiji, sem je v 1. letniku mela čist dost, bljah.

  hm, koliko pa stane ta tvoja predpostavka? :P

  probi ovsene kosmiče jest za zajtrk, pa še to pol primerji :)

  PS: držim pesti ;)

  8.04.2009 ob 16:30

 2. sikfak sikfak pravi:

  Pa oprosti potlej. :)
  Sem vesel, da se tle strinjava.
  No, SŽNPKNT pa ima veze s spolom.
  Ja, i feel you.
  Stane vas vaše individualnosti in precejšnje mere vaše pameti (odvisno od tega, koliko je imate na začetku, tako da neke fiksne vrednosti v bistvu nima).
  Kaj pa so kosmiči drugega?
  P.S.: Hvala. .)

  8.04.2009 ob 16:39

 3. magrateja pravi:

  boš pač tisti Ž ven vrgu :P aja pa glede trgovin: jaz v btc v hali A redno pozabim, v katero smer sem hodila pred vstopom v posamezno trgovino :)
  uh, tole se pa sliši drago, mogoče kasneje, ko bom stara in dementna :D
  no ja, kosmičev je en kup vrst, pa marsikateri imajo več cukra in maščobe not kot samih žitaric :)

  8.04.2009 ob 17:33

 4. sikfak sikfak pravi:

  Glede tele cene..hehe..egotrippin’ much?

  8.04.2009 ob 18:01

 5. magrateja pravi:

  :lol: mogoče pa samo cenim tisto malo pameti, ki jo imam :D

  8.04.2009 ob 18:37

 6. sparkica pravi:

  Hehehehe, te tvoje random blesarije so mi über všeč zdajle. Ta trenutek. In ja, počutim se tako črno danes. Ali belo (od krede), kar je inverz črne, torej sem v osnovi nigga :D Kupila predpostavko v sekundi dvajset oz. preden lahko rečeš “murko je blesav” :P

  O SŽNPKNT raje ne bom, ker pogojena z ženskim spolom, verjemi. Been there for a while, seen a lot :P

  Fakiče kazat je pa vseeno zanimivo (tvoja lubica ima pijačo v dobrem od mene), sploh posh češpljam v kabriih, ki mislijo, da jim svet leži pod nogami. No ja, ne bom razvijala te misli naprej, ker lahko ratam (preveč) nestrpna.:D

  8.04.2009 ob 20:50

 7. sikfak sikfak pravi:

  Vidim, da ima vsak svoj osovražen del populacije na cestah..ti posh češplje, jaz pa dece s kratkimi. :D

  @magrateja: prav je tako. :)

  P.S.: Murko je blesav. :lol:

  8.04.2009 ob 21:45

 8. Nika Nika pravi:

  prvič: chilly je zakon.
  dtugič: ne vem ker pujs ti je reku da nimam orientacije, ampak je grdo lagal. sem rahlo užaljena. orientacijo mam dobro. tut na slepo ti lahko določim strani neba – mam nek filing za to. je res da nimam prostorske predstave…ampak to pa nima veze z orientacijo. just so you know :)
  tretjič: o ekonomiji sem ti že večkrat povedala da stoji in je stala na zelo trdnih temeljih. vsaj začetek nje. šele ko se poglabljaš globlje naletiš na predpostavke, na katere ti venomer ciljaš. kokrat bom mogla še to ponovit? :)
  and i’m still not a nigger. zarad tega zgoraj in zato ker jasno vidim da sem bela v špeglu. :)

  9.04.2009 ob 02:35

 9. sikfak sikfak pravi:

  prvič: sej nism nč reku..
  drugič: ok, now I know.
  tretjič: ne vem, v katerem svetu ti živiš ampak v našem je ekonomija dosti zgrešena. Vsaj kar se tiče mikroekonomije je cela strpana v neke okvire, ki tudi slučajno ne smejo zdržat v realnem svetu. Saj mogoče to ne pride do izraza takoj, ker se stvari vseeno slišijo logične ampak ko enkrat vidiš kake pokajo te visoko izobraženi ekonomisti recimo o stroških podjetja te pa ima, da bi se razpočil od smeha. Ali žalosti. Konkurenca in nekonkurenca sta tudi tako določeni, da te srat prime, ko vidiš, da varuh konkurence pri nas sploh nima nobene moči in da lahko karteli delajo ravno kar hočejo.
  In po moji kmečki logiki, za katero mislim, da bi morala biti splošno rabljena stvar v ekonomiji: če bi ekonomija delovala danes ne bi bilo krize. Poleg tega je na svetu dovolj dobrin, da ne bi bilo praktično umirajoče populacije.
  Špegu očitno(?) ni relavanten vir podatkov.

  9.04.2009 ob 10:09

 10. Nika Nika pravi:

  ne bom se več o tem kregala k je brezveze. k sm ti že tisočkrat rekla da so temelji trdni, da pa so zadeve izkrivil do onemoglosti v ameriki po prvem zlomu finančnega trga. ne govor da so temelji zgrešeni če ti jst povem da niso. od takrat je pač zdej tko kt je… pa se tut to ne obnese čist dobr očitno – rezultat: kriza. umirajoča populacija ljubav, pač more bit. naravno ravnovesje pa biologija pa to. še tko je ljudi preveč za zemljino kapaciteto.
  no enivej… brezveze se je s tabo o tem keregat k ne slišiš ne mene, ne kordiša ne nobenga druzga ekonomista k ti poskuša povedat točn to kt jst.
  je pa res da spada ekonomija pod špekulacije. sklepanje iz raziskav in računov in tega. ampak hej, celo družboslovje temelji na tem, pa te ne vidm da se prtožuješ?

  9.04.2009 ob 23:13

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !