10.06.2009

»NOVE KONZERVE« VAS VABIJO V ORTO BAR!!!

Objavljeno v dogaja, rokenrol avtor sikfak

Mi čist dol visi, kaj boste rekli o tem, da se na blogih ne oglašuje. Delam uslugo frendu, kar je zame čist plemenito dejanje. Poleg tega smo pa videli že bolj agresivne reklamne kampanje po dosti drugih blogih. Takole je:
Nove konzerve imajo v petek promocijo v Orto baru..poglejte si njihovo stran, če so vam všeč jih pridite poslušat. Fantje naredijo dober žur. Če koga zanima CD ga lahko kupi od pije, drugače pa naj mi zateži v komentarjih, prodajajo se po 1€, po principu prostovoljnih prispevkov za pivo in čike lahko tudi kak cent več.

Še nekaj: 19.6.2009, motozbor Medvode – Rollover imajo svoj premierni koncert, jst sm prepričan, da bo super…spodaj pa uradno vabilo za petek

Band Nove Konzerve, ki ustvarja avtorsko rock glasbo, je nastal pred približno tremi leti in pol, ko sta se združila vokalist in sprva tudi ritem kitarist Uroš Vučko ter solo kitarist Miha Zupanič. Kmalu zatem sta se bendu pridružila bobnar Miha Cerar in kitarist Matevž Kopitar, s katerima je skupina v letu 2007/2008 odigrala okrog trideset koncertov. Zaradi različnih življenjskih ciljev in ambicij je v letu 2008 prišlo do kadrovskih sprememb, bend sta zapustila Miha Cerar in Matevž Kopitar.
Strune je kitari zatorej pridno začel navijati novi član Konzerv Blaž Dežman, medtem ko se je na bobnih skupini pridružil Boštjan Jakopec. Oba sta postala člana benda na prehodu v leto 2009. Na mestu bas kitarista so z nami v preteklem obdobju sodelovali različni glasbeniki, ter kot vse kaže, bo tako ostalo tudi naprej.

Nove Konzerve so v letu 2007 v studiu Garbage v Ljubljani posnele ploščo, kjer jih je k ustvarjanju izdelkov vodila odlična studijska atmosfera ter profesionalna ekipa (Drago Popovič in Bernard Pajk). Ta plošča z naslovom “Mama mi ne da” bo luč življenja ugledala v juniju 2009. Skupina je v mesecu maju 2009 posnela tudi svoj prvi videospot, in sicer za komad “Rokamo”.

Vaje imajo v Ljubljani, njihova starost pa se giblje med dvajsetim in enaindvajstim letom. Člani prihajajo iz različnih koncev Ljubljane in ljubljanske okolice. V prostem času radi pohajkujejo po lokalih, se družijo in zabavajo, še najraje pa v roke primejo vsak svoj inštrument. Skupina je v krogu svojih prijateljev poznana po divjih in razvratnih zabavah, ki jih pogosto organizirajo člani sami. Tako pač je. Življenje je rock’n'roll…

»NOVE KONZERVE« VAS VABIJO!!!

ORTO BAR – Petek, 12. junij ob 21. uri.
Koncert ob izidu plošče »Mama mi ne da« ter premierno predvajanje prvega videospota.

Gosti : Sausages, Jani Kovačič in Maja P
Predskupina : Pojoča travica

Nastopila in ogrela vas bo tudi striptizeta Pia!

Vabljeni!

Obiščite našo spletno stran http://www.novekonzerve.com, kjer najdete vse informacije o naši skupini.
Tukaj lahko poslušate dva izmed naših komadov : Rokamo in Katarina.

http://www.youtube.com/watch?v=TQDQa0_oC-Q (Rokamo)
http://www.youtube.com/watch?v=hOlNSC8dj3w (Katarina)

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !