23.12.2009

Lajf..

..o, ja..lajf. Gre naprej, kaj naj rečem. Po ustaljenih tirnicah, kakopak. Ljudje (vrsta, v katero zaenkrat štejem tudi sebe) ne maramo sprememb in silimo k konstantnosti. Blog. Blog je nekje vmes bil žrtev pijanega kretničarja, ki je kretnice zamaknil pošteno narobe in poslal moje pisanje na obvoz, za katerega ni čisto jasno kako dolg in širok bo. In če je sploh v celoti otirjen. Vsekakor sta na koncu vedno dve poti, izmed katerih pač ne gre izbrati tiste, ki je ni. Pač! Ali pridem nazaj in vas še kdaj razveselim s kakim blogom, ali pač ne. Life goes on anyway.

Ideje. Vmes se jih je nabralo že precej, samo zvezek je bil vedno doma. Ali pa je bil računalnik blizu pa me je to v trenutku odvrnilo od pisanja in idejo pognalo nekam globoko v podzavest. Saj zdaj pišem in moram priznati, da ni težko. Samo, da je vse kar napišem popolna bedarija. Sicer pa ne vem, kaj mi da mislit da tisto, kar sem pisal v preteklem letu, ni bila. :)

Enkrat pa mogoče začnem pisat, več razmišljat, se nehat bat zabave, po malem popivat, nehat tratit čas z luzerji in ga mal več posvečat pravim prijateljem. Mogoče isti dan, ko najdem smisel v mojem šolanju in pustim tale šiht. Mogoče se da tole zapakirat med novoletne obljube, zato da se s tem ne bo treba obremenjevat. Začnem pa jutri s sistematičnim pucanjem po podstrehi (že komu kdaj omenil, kako sovražim pospravljanje?).

No, če vam ni jasno, kaj sem mislil s tistim pijanim kretničarjem in blogom na obvozu. Preberte še enkrat, men je hudičevo jasno. Žalostno, ane?

P.S.: Mateja, če to bereš – nimam pojma, kaj za vraga se je mogl zgodit, da se že 100 let nismo vidl. Pejt, gremo enkrat na en kufe, en vikend v Ljubljani?

P.P.S.: blog z razlogom ni v kategoriji “dogaja”.

P.P.P.S.: Zadn čas, da neham jamrat?

 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

7 komentarjev

 1. Mateja pravi:

  hm…kaj se je zgodl…vidva mata faks, pa šiht, pa jst mam šiht, pa sezona prehladov je (bla), pa ostali izgovori, pa se je treba zment pa organizirat…lajf pač :) bi res že bil cajt, ja.
  “P.P.S.: blog z razlogom ni v kategoriji “dogaja”.” – no shit, tale je očitno za kategorijo “psihiater” :P

  24.12.2009 ob 16:05

 2. sikfak sikfak pravi:

  Ne sam, da sezona prehladov je, oba naju je tudi bogato obdarila. Kak teden postle nama ne izbeguje. :S

  24.12.2009 ob 17:26

 3. Mateja pravi:

  a ti tud al kaj? ojej. sm na twitterju vidla nikino jamranje, boga. dejta se začet z immunalom filat, da mi ne bo treba do pomladi čakat na vaju :)

  24.12.2009 ob 18:01

 4. sikfak sikfak pravi:

  Heh, pri meni je to že standard. Nikoli ne preležim bolezni, tako kot bi jo moral. Restless bitch pač. Ona ima pa še za cel teden prepovedano premikanje (take stvari se zgodijo, če greš k zdravniku). Immunal je pa super ideja,samo njej bo (wild guess) zanč. :) Njej so itak vse stvari zanč. Odločla se bo pa predn ga bo probala. :D Dete malo. :P

  26.12.2009 ob 15:24

 5. mateja pravi:

  :lol: luštno malo dete, ja :)
  khm, ja no, immunal ma res am…specifičen okus. kup ji tistega z alkoholom pa zmeši s čim in predstavi kot koktejl :D
  ti pa tud počivi!

  26.12.2009 ob 17:30

 6. mateja pravi:

  aja drgač pa itak delajo tud tablete za pusije…sam to ni to. zdravilo mora bit zanič! :)

  26.12.2009 ob 17:38

 7. sikfak sikfak pravi:

  Tr00. :D Grem v akcijo.

  26.12.2009 ob 21:28

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !