26.12.2009

Random blesarije IV

Objavljeno v groteska, rokenrol, sikfak, sit-down komedija avtor sikfak

Božič že drugo leto zapored poteka v antikrščanskem duhu. Ne akrščenskem, kot ponavadi, ampak v antikrščanskem. Lani smo osnovali teorijo kako je cekar v bistvu glavni simbol krščanstva (priznam, bila je alkoholno pogojena), letos smo ugibali, kdo je izvajal splave na (posiljenih) nunah v samostanih. In še o marsikateri hudobiji, ki jo je Cerkev zakrivila. Grinch, požri se.


Hej, sami so začeli. Če no bi bili škofi (in drugi ne tako medijsko izpostavljeni duhovniki) tako zelo proti gejem, ki si očitno zaradi svoje usmerjenosti (ki, zaboga, ni stvar zavestne odločitve) očitno ne zaslužijo božiča, ki je stvar obične disfunkcionalne družine, kjer se žena fukari okoli, mož pa je dovolj glup, da verjame, da je spočela brezmadežno. Geji pač ne morejo biti obična disfunkcionalna družina, ker težje brezmadežno zanosijo.


Oprostite mi za zgornji izpad, ampak res me pogreje, ko gledam mladino, ki je dala skozi 12 let šolanja, ki naj bi jih spodbujalo, da razmišljajo z lastno glavo (tega se rajši ne bom spravil komentirat), ki še vedno ne ločuje med zavestno odločitvijo in nečem, kar ti je pač dano ob rojstvu, je v genih. Darvin hiperventilira v grobu.


Še par odgovorov na prejšnje random blesarije:

Haha, podmladek NSi in opravičilo Jankoviču. Kako so lahko še vedno tako vztrajni, ko jih starejši “kolegi” vsakič posebej zabijejo do podtalnice in nazaj. Šalabajzerji.

Kopalnica je načeloma končana, ker pa je delana po čisto novi metodi DIY, je še vedno nekaj detajlev, ki bi jim lahko posvetili “nekaj” pozornosti, čeprav je verjetno ne bodo nikoli dobili.


Če me želi kdo zvabit na pivo: še vedno ne pijem. In ugotavljam, kako je trezen svet lep. In kako so pijane babe (sploh če bruhajo) lahko nagravžne. Pa me označite za šovinista ampak, kar je res, je res.

Lp,  Blaž.

 • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

7 komentarjev

 1. bashi_b pravi:

  Hmm, al je homoseksualnost dedno pogojena al ne je stvar debate… Ti pa dam definitivno prov glede “brezmadežnega spočetja”… Darwin je itak mistično bitje. Aja ne, tist je bog…

  26.12.2009 ob 21:31

 2. magrateja pravi:

  “Geji pač ne morejo biti obična disfunkcionalna družina, ker težje brezmadežno zanosijo.” :lol: :lol: ej hvala ti za tole, sem rabila smeh (šiht, ljudje… :roll: )
  “In ugotavljam, kako je trezen svet lep” – tudi občasno rahlo netrezen svet zna biti lep :P In nekatere babe se znamo držat neke meje pri alkoholu. Šovinist :P :)

  26.12.2009 ob 22:15

 3. magrateja pravi:

  oh, kako lepa zbirka smajlijev

  26.12.2009 ob 22:15

 4. Duco pravi:

  Svet je čudovit trezen, podpis

  27.12.2009 ob 19:16

 5. sikfak sikfak pravi:

  @bashi_b: definitivno ni stvar zavestne odločitve. Če misliš, da je, mi boš moral to dokazati tako, da se ljubiš z moškim. :)
  @Mateja: Res je lep zbirka smajlijev in lepo, da imaš mero. :)
  @Duco: w0rd!

  7.01.2010 ob 11:46

 6. Bashi pravi:

  Baje je odvisno od mame in razmer v maternici, ne pa od tega kakšne gene maš.
  http://www.seattlepi.com/national/275425_gay27.html
  :D

  7.01.2010 ob 11:56

 7. sikfak sikfak pravi:

  Kot sem že rekel – o razlogu verjetno lahko ugibamo, ima verjetno zraven to tvoje (kar se mi ni dalo brat) in pa več posameznih genomov (vpliva lahko tudi npr. količina hormonov, ki se izločajo, kar je tudi gensko pogojeno).
  Kar sem hotel poudariti je, da ne gre za ZAVESTNO odločitev posameznika.

  7.01.2010 ob 12:51

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !