10.01.2011

Slovenski glasbeniki na enem mestu

Objavljeno v dogaja, rokenrol, sikfak avtor sikfak

Takole se pa zasluži za pivo od frenda:
Vedno, ko želimo v Sloveniji najeti glasbenika za poroko, abrahama, rojstni dan ali kakšno drugo zabavo, pridemo do istega vprašanja. Katerega glasbenika najeti in koliko nas bo to stalo? Najdi-glasbenika.si ima zdaj rešitev.

Spletni portal Najdi-glasbenika.si združuje vse slovenske glasbenike na enem mestu, njegov cilj pa je urediti trg najemanja glasbenikov v Sloveniji. Mnogi slovenski glasbeniki namreč zahtevajo prevelike zneske za nastop na dogodkih, kot so poroka, abraham, rojstni dan, veselica, itd., kar je predvsem posledica odsotnosti konkurence. Najem glasbenikov namreč na žalost še vedno deluje po principu priporočil “od ust, do ust”. Po drugi strani so manjši glasbeniki, ki ne razpolagajo z velikimi promocijskimi sredstvi odrinjeni na stran, kar zopet ne more biti fer.

Na Najdi-glasbenika.si, uporabniki brezplačno in brez registracije, hitro pošljejo povpraševanje vsem glasbenikom hkrati, ki ustrezajo uporabnikovim pogojem. To pomeni, da glasbenika željen uporabnik vpiše kraj, datum in vrsto dogodka ter morebitne dodatne želje, slovenski glasbeniki pa mu preko e-pošte odgovorijo s konkretno ponudbo. Uporabnik se nato na podlagi prejetih ponudb odloči, katerega bo dejansko najel.

Za lažje odločanje so na Najdi-glasbenika.si na voljo tudi opisni profili (oglasi glasbenikov) z glasbenimi, video in slikovnimi vsebinami, ter seveda okvirno ceno najema. Odlična noviteta na slovenskem spletu!

  • Share/Bookmark
 
Objavo lahko komentiraš, ali pa s svojega bloga pustiš trackback. RSS 2.0

1 komentar

  1. Špelca pravi:

    se mi ob tej uri ne da pogledat tja, a me zanima, a je Damijan Murko med njimi … :twisted:

    19.02.2011 ob 23:38

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !